Πολιτική Απορρήτου - seotips.gr

Πολιτική Απορρήτου

Η πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών του ιστότοπου seotips.gr συμμορφώνεται με την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Κατά την επίσκεψη σας στον ιστότοπο seotips.gr συλλέγονται προσωπικά δεδομένα, όπως, το ονοματεπώνυμό σας και η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) όταν συμπληρώνετε τις φόρμες επικοινωνίας, είτε μόνο η ηλεκτρονική διεύθυνση (email) αν εγγραφείτε στο newsletter.

Για την αποστολή των newsletters ο ιστότοπος seotips.gr χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MailChimp. Η εγγραφή στο newsletter είναι προαιρετική και το μόνο στοιχείο που συλλέγεται είναι το email το οποίο αποθηκεύεται στο MailChimp. Έχετε τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, να διαγραφείτε από τη λίστα μας είτε πατώντας unsubscribe (το οποίο βρίσκεται στο footer οποιουδήποτε newsletter έχετε λάβει από εμάς) είτε επικοινωνώντας μαζί μας στο info@seotips.gr.

Cookies (μικρά αρχεία σε μορφή txt) για την καλύτερη πλοήγηση σας στον ιστότοπο, για στατιστικούς και διαφημιστικούς λόγους. Ο ιστότοπος seotips.gr χρησιμοποιεί το Google Analytics για την μέτρηση της επισκεψιμότητας του.
Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τον φυλλομετρητή σας (browser) ώστε να ειδοποιείστε για τη χρήση cookies ή και να απενεργοποιήσετε τη λήψη τους.
Στοιχεία που αποθηκεύονται είναι ο τύπος φυλλομετρητή, η τοποθεσία σας, η συσκευή με την οποία επισκέπτεστε τον ιστότοπο, η ημερομηνία και η ώρα επίσκεψης, οι σελίδες και τα άρθρα που επισκεφθήκατε. Όλα τα παραπάνω συλλέγονται μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας που καθορίζεται από το πρωτόκολλο https και ισχύει για όλους τους ιστότοπους που επισκέπτεστε.
Τα προσωπικά στοιχεία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από εμάς και δεν δημοσιοποιούνται ή παραχωρούνται σε οποιοδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό) πρόσωπο εκτός αν ζητηθούν με νόμιμο αίτημα και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις από αστυνομικές, δικαστικές και άλλες διοικητικές αρχές.

O ιστότοπος seotips.gr περιέχει links που οδηγούν σε ιστότοπους διαφημιζομένων τους οποίους δεν ελέγχει και δεν φέρει καμία ευθύνη για την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθούν.

Συνεχίζοντας να επισκέπτεστε τον ιστότοπο seotips.gr δηλώνετε ρητά ότι συμφωνείτε με την Πολιτική Απορρήτου που ακολουθείται.

Scroll to Top